Skip to main content
0

Over ons

Wie we zijn

Een webwinkel vol musthaves, met een snel wisselende en trendy collectie voor een eerlijke en betaalbare prijs. Wij willen dat jouw interieur nét dat beetje extra aandacht krijgt, wat je huis tot je thuis maakt.

Om je eigen stijl te kunnen ontwikkelen, kun je je laten inspireren door onze verschillende woonstijlen. Onze stijlen zijn stoer, sfeervol, betaalbaar en uniek. We hebben dan ook alleen items in ons assortiment waar we zelf helemaal weg van zijn. Met alle zorgvuldigheid en een oog voor interieur & lifestyle bieden we je een online winkel concept, waarmee we je blijvend proberen te inspireren, en waar we trots op zijn!

In het licht van de vooruitstrevende technologie en het gemak dat daarmee gepaard gaat is Funky Furniture ontstaan. De werkende mens is aan het rennen en heeft altijd te weinig tijd. En de tijd die je dan hebt, wil je natuurlijk het liefst thuis besteden. Daarom kun je bij Funky Furniture vanuit je heerlijk zachte bank met een paar drukken op de knop jouw musthave bestellen, en binnen een paar dagen staat het bij jou in huis. Zo makkelijk kan shoppen zijn.

Funky Furniture is een lekker overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website, met heldere, grote foto’s een duidelijke productomschrijvingen. Geen poespas. Dit alles moet ervoor zorgen dat jij je thuis voelt op www.funky-furniture.nl.

So, see you soon? 🙂

XOXO
Het team achter Funky Furniture